Ügyfeleink (több ezren vannak) az alábbiak miatt szeretnek minket és a székhelyszolgáltatásunkat:

1.
ígéret

Nem függesztik fel az adószámát, mert nyaralás alatt visszapattant egy NAV levél.

Probléma: Ez sajnos nagyon gyakori. Egyetlen hivatalos levelet nem vesznek át bármi miatt, a NAV már függeszti is fel az adószámot. Olyan is van, amikor a cégtáblát nem találták az adóellenőrök, és ezért azonnal felfüggesztették az adószámot.
Az adószám felfüggesztés azért nagyon kényelmetlen, mert ha nem nézegeti a cégkivonatot, akkor lehet, hogy nem is értesül róla. Viszont felfüggesztett adószám esetén a kibocsájtott számla nem érvényes. A saját és az ügyfelei életét is nagyon kényelmetlenné teheti.
Megoldás: Nálunk mindig kikerül a cégtábla. Minden levelet átveszünk, és azonnal értesítjük Önt.
2.
ígéret

Nem Önnél/szüleinél/testvérénél csönget a NAV és egyéb hatóság.

Probléma: Csinál olyat a NAV ellenőr, hogy egyszer csak megjelenik a székhelyen. Egyrészt kényelmetlen lehet az ott lakóknak, másrészt szintén adószámfelfüggesztés lehet az eredménye, ha senki nem nyit ajtót. Tudom, hogy túlzásnak hangzik, de százezres a létszáma az adószámfelfüggesztett cégeknek, és leggyakrabban ilyen indokok miatt függesztik fel: levél visszapattanása, vagy éppen nem volt senki a székhelyen.
Megoldás: Mindegyik székhelyszolgáltatási címünk könnyen megtalálható, mindig van a helyszínen munkatársunk munkaidőben, aki tudja fogadni az ellenőröket.
3.
ígéret

Pest megyében, Iparűzési Adó mentes területen megtakaríthatja az Iparűzési Adó-t, de legalább is egy jelentős egy részét.

Probléma: A legtöbb településen 2% iparűzési adót kell fizetni. Ezt sokszor teljesen feleslegesen fizetik a cégek. Tevékenységtől függően az IPA egy része, néha a teljes összeg megspórolható. Egy étterem esetén nem sokat lehet megtakarítani, de pl. egy internetes szolgáltatás, vagy egy tanácsadó cég teljes IPA összege megspórolható. Az Ön konkrét esetében szívesen segítünk kiszámolni a megtakarítást. Az is fontos, hogy ha eddig Budapesten intézte a hivatalos ügyeit, akkor ez így maradjon. Erre tökéletes megoldás egy pest megyei település.
Megoldás: Ha a tevékenysége megengedi, akkor IPA mentes településen érdemes a székhelyet bejegyezni. Székhelyszolgáltatásunk ebben az esetben bőven behozza az árát, már néhány millió forintos éves árbevétel esetén magasabb lehet az IPA megtakarítás, mint a székhelyszolgáltatás díja. Minden esetben konkrétan a tevékenységtől függően számoljuk ki Önnek, hogy mennyi lehet a megtakarítás. A tanácsadásunk ingyenes.
4.
ígéret

Ha nagyobb gépjármű flottája van, akkor megtakaríthatja a gépjárműadó egy részét és az IPA-t is – Nógrád megyében.

Probléma: Az IPA mellett a gépjárműadó is tetemes összeg lehet pl. egy fuvarozó, vagy nagyobb flottával rendelkező cégnek. Ráadásul fuvarozó cégeknél a törvénynek megfelelő telephelyet is biztosítani kell az adott településen.
Megoldás: Van egy település Magyarországon: Egyházasdengeleg, ahol nincs IPA és a gépjárműadó egy részét is visszakapják. A településen székhely mellett telephelyet is tud bérelni nálunk a kamionoknak, ami mindenben megfelel a törvényi előírásoknak.
5.
ígéret

Nem vetnek ki ingatlanadót a lakásra azért, mert a cég oda van bejegyezve.

Probléma: Volt olyan ügyfelünk, akire egyben 1 millió forint feletti ingatlanadót vetettek ki Budapest belvárosában egy átlagos lakásban – 5 évre visszamenőleg – mert ott volt egy alvó cége, aminek semmilyen bevétele nem volt. Ráadásul évek óta ott lakott és a semmiből egyszercsak jött egy levél, hogy akkor most fizetnie kell. Fellebbezett, könyörgött, de nem hatotta meg az önkormányzatot, ki kellett fizetnie az ingatlanadót.
Akkor is fizetni kell, ha egyébként a lakásban életvitelszerűen ott laknak. Azt mondják, ha ott van a cég székhelye, az elegendő a törvények és a helyi szabályozások alapján, hogy ne legyen mentes az ingatlanadó alól a lakás.
Megoldás: Egyre többen jönnek hozzánk, mert a mi árunk kevesebb, mint az ingatlanadó (És ezért az árért még egy magasszintű szolgáltatást is kapnak).
6.
ígéret

Budapesten: Nagyon sok vidéken élő cégvezető azért veszi igénybe a szolgáltatásunkat, mert versenyképesebb a piacon, ha budapesti címe van.

Probléma: Budapest központú az országunk. Versenyhátrányba kerülhetnek a vidéki cégek akkor is, ha esetleg olyan szolgáltatásról van szó, ami nem helyhez kötött. A legtöbb vidéki ügyfelünk azt mondja, azért kell egy budapesti cím, mert több megrendeléshez tudnak így jutni.
Megoldás: A budapesti székhelyszolgáltatásunk a legkedvezőbb árú. A belvárosban, a Podmaniczky utcában vagyunk, a Nyugati pályaudvartól gyalog 5 percre.
7.
ígéret

Pályázatnál nagyobb eséllyel és több pénzre pályázhat.

Probléma: Pályázatnál nagyon sokat számít a cég székhelye. Bizonyos pályázatokon nem is indulhat pl. budapesti cég, vagy csak jóval kevesebb pénzre pályázhat, rosszabb feltételekkel.
Megoldás: Egyházasdengelegi székhelyünket Nógrád megyében sokan használják pályázati célra, a legnagyobb eséllyel tud pályázni és a legmagasabb összeget nyerheti el ezáltal. Az plusz, hogy nincs iparűzési adó és a gépjárműadó egy részét is meg lehet takarítani. Újlengyel pest megyében található, az is érdekes lehet pályázati szempontból és szintén nincs IPA.
8.
ígéret

Nincs önkormányzati adó ellenőrzés.

Probléma: Ahol van adó, ott ellenőrzik is és büntetnek is. Volt olyan ügyfelünk, aki úgy jött el hozzánk, hogy azt mondta, jobban zavarja, hogy állandóan jönnek, ellenőriznek, büntetnek, nem hagyják dolgozni, mint hogy egyáltalán fizetnie kell.
Megoldás: Ahol nincs adó, ott nincs adóellenőrzés sem. Újlengyelben, Egyházasdengelegen nem fognak adóellenőrzést tartani.
9.
ígéret

Profi szolgáltatást kap ügyfélbarát módon.

Probléma: Sok helyen éveket kifizettetnek előre, vagy hűségnyilatkozatot kérnek. Amellett, hogy többet kell egyszerre fizetni, mi garantálja, hogy a kifizetett, vagy előre leszerződött évek alatt tényleg jól lehet velük együttműködni? Mi van, ha szolgáltatót váltana?
Megoldás: Mi több ezer cégnek szolgáltatunk évek óta, senkivel nem kötünk hűségnyilatkozatos szerződést, vagy kérünk előre fizetni éveket. Azért minket választanak, mert folyamatosan, tökéletes minőségben szolgáltatunk. Saját fejlesztésű számítógépes rendszerünk garantálja, hogy leveleiről az átvétel napján értesítést kap, vagy ha igényelte, már a bescanelt levelet olvashatja.